Robben otkrio: Moja supruga je bila zaražena koronavirusom, nije bilo ugodno...

Nekadašnja zvijezda Bayerna

Robben otkrio: Moja supruga je bila zaražena koronavirusom, nije bilo ugodno...

Nekadašnja zvijezda Bayern Minhena Arjen Robben priznao je u podcastu ovog kluba kako je njegova supruga Bernadien nedavno bila zaražena koronavirusom.

Covid-19 hara ovih dana širom svijeta i za sada se zarazilo preko milion ljudi. Jedna od zaraženih bila je i supruga nekada velike fudbalske zvijezde. Kako Robben priznaje situacija u jednom trenutku nije bila ugodna ali srećom sve se dobro završilo.

"Sve je dobro prošlo, na svu sreću. Ipak, nije bilo nimalo ugodno. Osjećala se veoma loše, ali srećom sada je bolje, testovi su ponovo negativni", poručio je Robben i dodao:

"Najgora joj je bila bol u plućima, osjećala je veliki pritisak i nije mogla normalno disati. A takvo stanje traje danima, ne može se ozdraviti za dan ili dva. Sretni smo što joj se stanje nije pogoršalo".

Penzionisani fudbaler je dodao kako su on i djeca srećom negativni na Covid-19, ali svejedno moraju biti u kućnoj izolaciji 14 dana. Također, pozvao je sve građane da poštuju zdravstvene mjere koje izdaju nadležni organi ovih dana.

Covid-19 u Evropu je stigao prije otprilike mjesec i pol dana i vrlo brzo nakon toga prekinuo je sva sportska takmičenja. Među prekinutim ligama je i Bundesliga, ali kako sada stvari stoje ista bi se trebala nastaviti početkom narednog mjeseca.

Promo

Top Komentari

Arnel925
Lažeš Robben koliko si težak. Da ti je žena prije godinu dana imala gripu nebi pričao a sad kao neki virus koji ne postoji o njemu pričaš. Mrs u PM svi ovi sto zaglupljuju narod i strase
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi