Ništa ne može da fali: Zavirite u stan Lewandowskog vrijedan sedam miliona funti
Foto: Instagram - @_rl9

Luksuzno zdanje u rodnom gradu

Ništa ne može da fali: Zavirite u stan Lewandowskog vrijedan sedam miliona funti

Eldar Ganibegović

Robert Lewandowski jedan je od najboljih fudbalera današnjice.

Napadač Bayerna i reprezentacijee Poljske prema mišljenju mnogih ove je godine morao osvojiti Zlatnu loptu, ali pobjednik je ipak po sedmi put bio PSG-ov Lionel Messi.

Da stvar bude gora, prošle godine, kada je također zaslužio nagradu, ona se nije dodjeljivala zbog pandemije koronavirusa.

Da malo pobjegnemo s fudbalskog terena i zavirimo u drugu stranu života Roberta Lewandowskog, pobrinuo se Luxurious Magazine koji donosi priču o tome kakav stan u Varšavi, svom rodnom gradu, posjeduje ovaj golgeter.

Unatoč tome što se nalazi u Njemačkoj od 2010. godine, napadač Bayerna bio je sretan što je 2016. godine uložio čak sedam miliona funti na luksuzni stan u prijestolnici Poljske.

 Robert Lewandowski posjeduje zadivljujući stan u Varšavi koji košta 7 milijuna funti

Oglasi

Standardni stanovi u zgradi Zlota 44 kreću se od 242 hiljadedo 1,9 miliona funti, a skuplji stanovi koštaju i do sedam miliona, koliko je Robert i platio.

Poljsko-američki arhitekt Daniel Libeskind projektirao je blok visok 192 metra i osigurao da imanje bude u potpunosti opremljeno svime što će Lewandowskom trebati.

Tu je i vrhunski sportsko-rekreacijski centar, privatno kino, simulator golfa i kušaonica vina, navodi Luxurious Magazine.

Lewandowski, koji zarađuje 352 hiljade funti sedmično, istakao je da je stan odabran tako da mu bude praktičan za sve namjene.

 Stan se može pohvaliti nevjerojatnim pogledom na grad Varšavu

Oglasi

"Toranj na koji stan gleda predstavlja jednu od najljepših građevina u Poljskoj, dok mi sportsko-rekreacijski centar omogućuje da završim svoj program treninga u najkvalitetnijem okruženju", govori Lewa i nastavlja:

"U mojoj profesiji je važno uvijek imati pri ruci objekte za trening svjetske klase i sada me samo kratka vožnja liftom dijeli od bazena, potpuno opremljene teretane, luksuznog spa centra, kao i tretmana i sobe za masažu."

"Ovo mi je bilo bitno jer mi u svakom trenutku omogućuje da treniram kvalitetno."

 Robert Lewandowski drsko slika i suprugu Annu dok zajedno vježbaju

 Lewandowski je porijeklom iz Varšave

 Spavaća soba ima prozore od poda do stropa

 Stan Lewandowskog opremljen je simulatorom golfa

 Deluxe pad dolazi s pristupom vrhunskom sportsko-rekreacijskom centru

Podsjetimo, Lewandowski je ove sezone na 25 utakmica za Bayern postigao 30 golova i dodao tri asistencije.

Top Komentari

user1621626775
Suplje i novinara pa za 7 miliona funti moze kupit pola varsave imate li mozga sta pisete jeste li realni varsava je nije monako
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti