Robijaši sjajnom bakljadom proslavili rođendan Zenice

Grad Zenica danas slavi 583. rođendan

Robijaši sjajnom bakljadom proslavili rođendan Zenice

D. Kurbegović

Grad Zenica danas slavi 583. rođendan, a svake godine ovaj dan se obilježi brojnim manifestacijama. 

Danas je održana i svecana sjednica Općinskog vijeća Zenice, a nakon toga priređen je defile svih sportskih klubova iz Zenice, koji su danas prohodali gradom, a zatim se uputili i do Gradske Arene, koja danas slavi 10 godina od svog otvaranja.

Šlag na današnji dan priredili su navijači Nogometnog kluba Čelik, popularni Robijaši, uz mnoštvo pirotehnike i pjesmu, obilježili ovaj poseban datum za njihov grad. Nakon velike bakljde upriličen je i vatromet čime je spuštena zavjesa na današnji dan koji je sigurno poseban za sve Zeničane.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alkma
Sretan rodzendan gradu Zenici i naj ljepsesi pozdrav za Zenicanke i Zenicane iz Sarajeva
5 2
ComputerNumericControl
Zenico sretan ti rodjendan.Da sa svojim Čelikom vidite samo sretne dane.Robijasi svaka vam cast.Zivjela Zenica & Bosna i Hercegovina.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi