Romantični Salihamidžić sa suprugom na Oktoberfestu

Poznati na festivalu piva

Romantični Salihamidžić sa suprugom na Oktoberfestu

Edmir Škorić

Velika narodna manifestacija, 180. festival piva u Minhenu - Oktoberfest, otvoren je 21. septembra.

Tradicionalno se u Minhenu održava Oktoberfest, ponajveći festival na svijetu. Pive, bavarska nošnja, razdragani Nijemci i - slavne ličnosti. 

Ove godine Oktoberfest posjetio je i Hasan Salihamidžić, bivši igrač Bayerna i nekadašnji bh. reprezentativac. Salihamidžić je bio u društvu svoje supruge Esther Copado.

Par je fotografisan zagrljen u jednom restoranu, a popularni Braco držao je u ruci crvenu ružu. Nije tajna da je Salihamidžić veliki romantičar.  

Inače, napomenimo ovom prilikom da Salihamidžić dolazi u Sarajevo 11. 10. ove godine kao ambasador UEFA Champions League Trophy Toura za BiH. On će sa peharom Lige prvaka doći u Sarajevo i družit će se s medijima ispred Narodnog pozorišta. 

Njemački Bild je objavio fotogaleriju poznatih ličnosti sa Oktoberfesta...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.