Ronaldo bi zbog ljepotice mogao dobiti batine

Ako je pametan, popustit će

Ronaldo bi zbog ljepotice mogao dobiti batine

Iako se posljednjih dana piše da je Cristiano Ronaldo u vezi sa bivšom misicom Španije Desire Cordero, Ronaldo je poznat kao neko ko voli 'šarati' sa strane.

Ipak, jedan takav potez mogao bi mu uskoro doći glave, ukoliko se ne opameti i odustane. Naime, nekadašnja djevojka boksera Floyjda Mayweathera, Liza Hernandez, boravila je prije nekoliko dana na stadionu Santiago Bernabeu.

Kako prenose inostrani mediji, došla je gledati Cristiana Ronalda, kojeg zna od ranije. Iako za sada ne postoje informacije da se poslije meča vidjela sa portugalskim fudbalerom, špekuliše se da se to desilo dan kasnije.

Ronaldu je vjerovatno bolje da se ne miješa u ono što je bilo Mayweaterovo, jer bi možda zbog povreda mogao propustiti ostatak sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi