Ronaldo i Georgina u tajnosti otišli na romantično putovanje, ali već se zna gdje su boravili

Spojili ugodno s korisnim

Ronaldo i Georgina u tajnosti otišli na romantično putovanje, ali već se zna gdje su boravili

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo je nedavno proslavio svoj 35. rođendan i već lagano počinje razmišljati o životu nakon igračke karijere.

Ronaldo je još prije nekoliko godina pokrenuo lanac hotela i jasno pokazao da ima itekako smisla za biznis. Portugalac je poručio da se neće baviti fudbalom nakon karijere, te da će živjeti u nekom "drugom svijetu".

On je nedavno počeo graditi vilu u Quinti da Marinha koja se nalazi u blizini Lisabona, a sve to će ga koštati oko sedam miliona funti. CR planira tu da živi sa svojom porodicom nakon što se penzioniše.

Portugalski mediji objavili su danas da je Ronaldo iznenada preko vikenda odlučio da sa svojom djevojkom Georginom doputuje u Lisabon kako bi vidio kako radovi napreduju, a također su put iskoristili za romantično druženje jer su djecu ostavili u Torinu.

On je pokušao u tajnosti da "odradi" ovaj put, ali već na aerodromu su ga mnogi prepoznali. Ronaldo je dobio dozvolu Juventusa da otputuje za Lisabon, ali već narednog dana je bio na treningu ovog kluba.

Quinta de Marinha je jedna od najprestižnijih lokacija u Portugalu gdje svoje vile imaju samo oni najbogatiji. Ronaldo je upravo ovu lokaciju izabrao za život nakon fudbala jer vjeruje da će tu imati privatnost i mir koji mu je itekako potreban.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti