Ronaldo ili Messi? Ona nema dilemu

Carol Muniz obožava Portugalca

Ronaldo ili Messi? Ona nema dilemu

Edmir Škorić

Godinama traje taj rivalitet između Ronalda i Messija. I jedan i drugi imaju milione fanova, a Carlol Muniz bez dileme kaže - Portugalac.

Carol Muniz je brazilska ljepotica koja je itekako poznata svakom ko pomnije brati nogomet u zemlji kafe.

Ona se dovodila u razne afere sa čelnim ljudima Brazilskog nogometnog saveza, a 29-godišnjakinja je nedavno u jednom intervjuu otkrila da obožava Cristiana Ronalda.

Portugalca smatra najboljim na svijetu, a tek onda je na listu uvrstila sunarodnjaka Neymara, Argentinca Lea Messija, a obožava i svjetsku prvakinju u surfanju Gabrielu Medinu, nogometaše Piquea, Ramosa, Girouda, Neuera...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi