Ronaldo je agresivan u krevetu: "Imali smo divlji seks"

Poznata starleta otkrila detalje

Ronaldo je agresivan u krevetu: "Imali smo divlji seks"

O. Lekić

Andressa Urach je postala poznata u rodnom Brazilu nakon što je u jednom takmičenju proglašena za drugu najbolju stražnjicu u svojoj zemlji, ali i po ljubavnoj aferi sa Cristianom Ronaldom. 

Naime, ona je u autobiografskoj knjizi pod nazivom 'I Died to Live', koja će biti objavljena krajem mjeseca, predstavila kako je to biti djevojka za jednu noć proslavljene zvijezde Real Madrida. Njihov susret se odigrao u jednom hotelu u Madridu. 

"Dvojica fudbalera sa kojima sam bila su me preporučila Ronaldu. On me pozvao i pitao jesam li zaista najbolja guza Brazila", opisala je zanosna Andressa i potom nastavila: 

"Još dok sam bila u liftu, srce mi je ubrzano kucalo jer sam znala da me samo sekunde dijele od susreta sa Ronaldom. Kada su se otvorila vrata njegove hotelske sobe, Ronaldo me je dočekao sa osmijehom i pozvao unutra. Kratko smo porazgovarali o onome što treba da se desi nakon čega me je samo zgrabio. Imali smo grub i divlji seks, a suprotno onome što sam zamišljala Ronaldo je veoma agresivan u krevetu. Sve je trajalo manje od sat vremena."

Također, otkrila je i da se prije karijere TV voditeljke dugo i uspješno bavila elitnom prostitucijom, a njeni klijenti bili su isključivo mnogi bogati i uspješni biznismeni, fudbaleri, pjevači i glumci. Plaćali su hiljade dolara za seks, a opisala je i jednu anegdotu kada je dobila skoro 30.000 dolara da šest mjeseci izigrava djevojku popularnog brazilskog muzičara. Novac je dobila od menadžera popularnog muzičara, koji nikada nije saznao za njenu glumu. 

Estetske operacije uvećanja stražnjice i butina zamalo su je koštale života. Kako njeno tijelo nije prihvatilo filere koji su joj ljekari ubrizgali, jedan od njih se vezao za njene mišiće i prozrokovao truljenje tkiva. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.