Ronaldo je jednim potezom slomio srca navijačima Uniteda

Ronaldo je jednim potezom slomio srca navijačima Uniteda

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo godinama je bio ljubimac navijača Manchester Uniteda.

Portugalac je od 2003. do 2009. godine nosio dres Uniteda, a među navijačima Crvenih đavola postojala je mala nada da će se jedan od najboljih fudbalera svijeta vratiti na Old Trafford.

Ipak, jednim potezom Ronaldo je slomio srce brojnih navijača tima sa Old Trafforda, koji su čekali na njegov povratak. Prodao je kuću u Manchesteru za 3.75 miliona funti, te je time vjerovatno završena saga o njegovom povratku u Manchester United.

Ronaldo je 2009. godine prešao u Real Madrid za sumu od 80 miliona funti. što je apsolutni rekrod u transferima.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.