Ronaldo je “najlajkovaniji” čovjek na svijetu!

Još jedna stvar u kojoj je najbolji

Ronaldo je “najlajkovaniji” čovjek na svijetu!

M. Skaka

Zvijezda Reala nadmašila je suprugu svog rivala Gerarda Piqea, Shakiruu popularnosti na Facebooku.

Cristiano Ronaldo prema broju osoba koje su ga lajkale daleko je ispred Lionela Messija ili Neymara, te i pored teškog perioda kroz koji prolazi ostaje jedna od najomiljenijih osoba na socijalnim mrežama.

Portugalac je još u oktobru prošao brojku od 100 miliona Facebook “lajkova” i od tada je samo napredovao te do danas dostigao velikih 107 miliona fanova.

Ovim je premašio do sada najpopularniju Shakiru za nekih 16.000 fanova.

Nije iznenađujuće da je drugi najpopulraniji fudbaler na Facebooku Lionel Messi sa 78 miliona fanova. Treći na listi fudbalera je DAvid Beckham sa 52 miliona, dok mu se opasno približava Neymar koji trenutno na svojoj Facebook stranici ima neznatno manje “lajkova”.

Sama stranica Real Madrida ima 82.9, miliona fanova, samo malo manje od Barcelone koja je na 83,6 miliona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.