Ronaldo: Nakon završetka karijere želim da živim kao kralj

Portugalac ne želi u trenerske vode

Ronaldo: Nakon završetka karijere želim da živim kao kralj

Endin Čaušević

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Cristiano Ronaldo izjavio je da nema namjeru da se nakon zvršetka karijere bavi trenerskim poslom.

Ronaldo je izjavio da nema želju da bude trener nakon što odluči jednog dana da okači kopačke o klin. 

"Postoji i drugi život osim fudbala. Mislim da ću prvo tražiti nešto u čemu ću uživati raditi. Nemam namjeru da to bude trenersko mjesto ili neko drugo u klubu. Možeš reći da imaš najbolji posao, novac, auta, kuće... Ali to nije sve. Na primjer, nekad želim otići s porodicom u Las Vegas da gledamo boks meč, ali ne mogu jer nemam vremena za te stvari. Ali nakon fudbala želim da živim kao kralj", rekao je Ronaldo.

Portugalac je kazao da je dosta težkih stvari prošao u svom životu, ali da se na kraju sve isplatilo.

"Otišao sam od kuće kada sam imao 11 godina, prvo u Lisabon, a zatim u Manchester. Tada sam još uvijek bio dijete i bilo mi je jako teško biti daleko od kuće. Međutim, sve se to na kraju isplatilo jer sam omogućio dobar život za svoju porodicu. To me psihički ojačalo i zato sam tu gdje jesam", dodao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi