Ronaldo nije izbrijao glavu zbog dječaka

Nacrtana sedmica

Ronaldo nije izbrijao glavu zbog dječaka

Edmir Škorić

Najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo jučer se u utakmici Portugala i SAD-a svijetu predstavio u novom izdanju.

Ronaldo je s novom frizurom odigrao jučerašnju utakmicu 3. kola u grupi H protiv Sjedinjenih Američkih Država. Imao je obrijane crte s desne strane glave. 

Iako su mediji izvijestili da je zvijezda Real Madrida to učinila iz solidranosti sa dječakom Erikom Ortizom Cruzom, koji je nedavno imao operaciju na mozgu, a koju je finansirao Ronaldo, čini se da je podloga priče drugačija.

Na zvaničnom Instagram profilu Svjetskog prvenstva objavljeno je kako crte označavaju broj sedam. Riječ je o broju kojeg Ronaldo nosi na dresu, ali i broju utakmica koje Ronaldo želi igrati u Brazilu.

Da bi mu se ta želja ispunila, Portugal bi morao proći u finale, a to je sada teško očekivati jer ima samo bod, odnosno tri manje od Njemačke i SAD-a u grupi H.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.