Ronaldo s Paris Hilton proslavio transfer

Ronaldo s Paris Hilton proslavio transfer

A. Beganović

Vijest da su Manchester Uniteda i Reala dogovorili cijenu njegovog transfera portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo proslavio je u zagrljaju Paris Hilton.

Internet stranica s paparazzi sadržajima X17online.com objavila je da su bogata nasljednica i portugalski fudbaler zajedno večerali u jednom restoranu u Los Angelesu i nakon toga otišli u kuću Nicky Hilton.

Kako navodi ova internet stranica Ronaldo i Paris zajedno su u kući njene sestre bili do pet ujutro. Po izlasku iz kuće Ronalda su dočekali brojni paparazzi, ali na njihova pitanja portugalski fudbaler nije davao nikakve odgovore.

Zanimljivo je da je Paris Hilton i prošlo ljeto pokušavala zavesti Ronalda, no tada je Portugalac bio nezainteresiran za bogatu Amerikanku. Međutim, izgleda da se stvari mjenjaju. 

 

 

 


 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.