Ronaldovi zloglasni "anđeli čuvari" u ozbiljnom problemu, baš kao i zvijezda Uniteda

Loš period za Portugalca

Ronaldovi zloglasni "anđeli čuvari" u ozbiljnom problemu, baš kao i zvijezda Uniteda

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo ne prolazi kroz lijep period proteklih dana. Protiv Chelseaja je završio na klupi, ostao je bez Zlatne lopte, a sada ima i problema sa zakonom.

Prošle sedmice mediji na Ostrvu otkrili su ko su dvojica tjelohranitelja koji se ne odvajaju od Cristiana Ronalda i njegove porodice. Riječ je o braći blizancima Sergiju i Jorgeu Ramalheiru.

Portugalski mediji su sinoć izvjestili kako su se njih dvojica našli pod istragom jer su nelegalno počeli raditi za Cristiana Ronalda.

Ponudili su svoje usluge da rade za Ronalda, ali za to nisu dobili dozvolu portugalske agencije PSP koja je zadužena za nadgledanje političara i sudija.

Braća Ramalheiro su članovi specijalne portugalske službe te je sada protiv njih pokrenut postupak zbog kojeg bi mogao odgovarati i Ronaldo.

Oglasi

"Ne komentarišemo slučajeve koji su pod istragom", kasno je kazao glasnogovornik specijalne jedinice portugalske policije.

Prvi put su viđeni da Ronalda štite tokom meča protiv Young Boysa u Ligi prvaka kada praktično niko nije obraćao pažnju na njih.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWtX46JqHGq/[/instagram]

Međutim, nakon što su praktično 24 sata dnevno postali vjerna Ronaldova pratnja i njegove porodice onda su skrenuli pažnju na sebe.

Više detalja o samoj istrazi nije poznato, ali je evidentno da se braća nalaze u ozbiljnom problemu, a zajedno s njima i najpopularniji fudbaler današnjice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti