Ronaldo u Dubrovniku dobio 'nepristojnu' ponudu starije gospođe

Vesna postala hit

Ronaldo u Dubrovniku dobio 'nepristojnu' ponudu starije gospođe

O. Lekić

Posjeta Cristiana Ronalda i njegove zaručnice Georgine Rodriguez Dubrovniku bila je glavna tema u hrvatskim medijima prethodnih dana.

Portugalac je na jugu Hrvatske proveo nekoliko dana. Uz razgledavanje ljepota grada pod budnim okom zaštitara i uživanja u domaćim specijalitetima, fudbaler Juventusa je također u Dubrovniku otvorio i sezonu kupanja, čim se pohvalio i na društvenim mrežama.

Tretman koji je jedan od najboljih fudbalera današnjice imao u Dubrovniku bio je, ni manje ni više, nego kraljevski. Od jedne do druge lokacije išao je u crnom kombiju, koji ga je dovozio i do samog ulaza u restorane, što, recimo, nije bio slučaj sa drugim svjetskim zvijezdama i moćnicima koji su odmarali u ovom gradu.

U periodu dok je uživao na hrvatskoj obali dobio je Ronaldo i 'nepristojnu ponudu' jedne starije gospođe koja mu je poručila:

"Cristiano, ako želiš stariju damu za druženje, javi se. Vesna".

Vesna je zakasnila... 

Opće je poznato kako je ovo zapravo samo jedna u nizu ponuda kakve Ronaldo dobija gotovo svakodnevno, ali sve su uzaludne, jer je njegovo srce već ranije zarobila crnokosa Georgina Rodriguez.

Mlada djevojka privukla je pozornost Cristiana dok je radila za Gucci, a vjeruje se da se par upoznao 2016. u Madridu na eventu modne kuće Dolce & Gabbana. Nakon što ju je primijetio pozvao ju je na spoj.

Krajem 2017. godine dobili su i kćerku Alanu Martinu.

Top Komentari

LOLLOL
"Opće je poznato kako je ovo zapravo samo jedna u nizu ponuda kakve Ronaldo dobija gotovo svakodnevno, ali sve su uzaludne, jer je njegovo srce već ranije zarobila crnokosa Georgina Rodriguez." - Je li moguće da je neko napisao ovaj clanak i nazvao ga jos novinarstvom... Oj Boze mili spasi nas sve.
5 1
Zoilomas
Eee Vesnice Vesnice
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi