'Ronaldo' zaprosio djevojku prije meča Juventus - Empoli, Pjanić 'bacio' lajk

Emocije u Torinu

'Ronaldo' zaprosio djevojku prije meča Juventus - Empoli, Pjanić 'bacio' lajk

Fudbaleri Juventusa pobijedili su sinoć Empoli na domaćem terenu sa 1:0, a pobjedu na tom susretu ostvario je i jedan mladić po imenu Dylan.

Naime, on je sa svojom djevojkom i od jučer vjerenicom Tizianom došao čak s Malte da gleda omiljeni tim u Torinu, a tom prilikom je spremio i jedno iznenađenje.

On je prije početka susreta zaprosio djevojku pred 38.000 navijača, a ona je rekla 'da'.

Sigurno da ovu pobjedu tima iz Torina njih dvoje nikada neće zaboraviti. Inače, objavu je na Twitteru podijelio poznati novinar Gianluca Di Mario, a lajk je 'bacio' i bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Honduras
Cuj Ronaldo hahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi