Ronaldova majka u teškom stanju, ali van životne opasnosti

Doživjela moždani udar

Ronaldova majka u teškom stanju, ali van životne opasnosti

Endin Čaušević

Portugalski mediji jutros su objavili da je majka Cristiana Ronalda, Dolores Aveiro, doživjela moždani udar.

Ona je u ranim jutrarnjim satima hitno prebačena u bolnicu Nelio Mendonca i doktori su odmah posumnjali da se radi o moždanom udaru. Nakon pregleda to je nažalost i potvrđeno i Dolores je odmah operisana, te su joj pročišćene arterije.

Mediji u Portugalu pišu da je ona dobro podnijela operaciju, te da je van životne opasnosti iako se nalazi u teškom stanju. Doktori pomno prate njeno stanje, te će danas odraditi detaljne preglede.

Ovim pregledima trebalo bi biti utvrđeno kakvu štetu je napravio moždani udar. Navodno, Cristiano Ronaldo je doputovao na Madeiru kako bi bio uz svoju majku za koju je itekako vezan.

Poznato je da je Dolores prije 13 godina pobijedila rak dojke, a ova opaka bolest dijagnosticirana joj je ponovo prošle godine. Ona je prije dva mjeseca proslavila 65. rođendan.

Top Komentari

Samo_Realan
Ne sikiram se ja za nju, ima Ronaldo milione, nego ja se sikiram za ovu djecu po Sarajevu, sto im se skuplja za liječenje, a malo se pažnje njima posveti, jer nisu Ronaldova djeca
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi