Ronaldova porodica će uskoro dobiti nova dva člana

Portugalac očekuje blizance

Ronaldova porodica će uskoro dobiti nova dva člana

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo poprilično uspijeva svoj privatni život sakriti od medija.

Ronaldo je prije nekoliko godina kao grom iz vedra neba objavio da je dobio sina, a nakon toga potvrđeno je da je platio jednoj djevojci čak 10 miliona eura da mu rodi sina, ali da ne bude dio njihovih života.

Iako je tek nedavno započeo ljubavnu vezi sa Georginom Rodriguez čini se da Ronaldo ne odustaje od starih navika. Naime, španski mediji prenijeli su jučer da portugalski fudbaler uskoro treba dobiti blizance, a da je majka ove djece nepoznata žena iz Sjedinjenih Američkih Država.

Navodno, Ronaldo će i njoj platiti određeni iznos novca što će mu roditi djecu, ali pod uslovom da i ona ne bude dio njihovih života. Izvor blizak njegovoj porodici otkrio je da se prinove očekuju veoma brzo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi