Rukavica je bačena: Argentinka izazvala Bosanke i Hercegovke

Njene grudi su hit na društvenim mrežama

Rukavica je bačena: Argentinka izazvala Bosanke i Hercegovke

O. Lekić

Sinoćnjim susretom Brazila i Hrvatske otvoreno je Svjetsko prvenstvo na kojem će do svojih pet minuta slave pokušati doći i navijačice 32 reprezentacije.

U Brazilu će se u narednih 30 dana mnogo pažnje posvećivati i atraktivnim navijačicama, a ulicama Rio de Janeiroa već paradiraju pripadnice ljepšeg spola.

Mnogo je atraktivnih djevojaka u ovom gradu, a jedna Argentinka dozvolila je da fotografi izbliza fotografišu njene grudi, koje su postale pravi hit na društvenim mrežama.

Tako je anonimna Argentinka, čije reprezentacija 16. juna igra protiv našeg nacionalnog tima, bacila rukavicu ostalim navijačicama, čiji se odgovor čeka. Možda će isti doći od neke Bosanke ili Hercegovke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.