Ruska novinarka: Maradona mi je gurao ruku ispod haljine

Pokušao je iskoristiti

Ruska novinarka: Maradona mi je gurao ruku ispod haljine

E. Škorić

Legendarni Argetninac Diego Maradona našao se na udaru novinarke Ekaterine Nadolskaje.

Maradona je prisustvovao finalu Kupa Konfederacije između Njemačke i Čilea, a posjet Rusiji posjetio je i za pokušaj 'malo otvorenijeg' druženja. 

Naime, novinarka Ekaterina Nadolskaje tvrdi da je Maradona pokušao da je iskoristi dok je bila na radnom zadatku. Kada nije išlo, Mali zeleni pokušavao je novcem doći do onoga što želi.

"Otišla sam u Maradoninu sobu napraviti intervju, ali on me odmah počeo dirati i gurati mi ruku ispod haljine. U nevjerici sam se opirala. Kada je vidio da ne popuštam, pokušao me umiriti s 500 eura, a pošto mu ni to nije pomoglo, htio me izaciti iz sobe. Ipak sam uspjela pozvati zaštitare, koji su me izveli iz sobe", otkrila je novinarka.

Maradona je poznat po kontroverznim stvarima, a pitanje je kako će sada reagovati njegova supruga i hoće li ga novinarka tužiti za nasilje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi