Ruski poslanik poručio: "Seksajte se što više"

Ruski poslanik poručio: "Seksajte se što više"

Edmir Škorić

Komentari dolaze nakon što je još jedan poslanik upozorio ruske žene protiv seksa sa navijačima, posebno onih "drugačije rase".

Ipak, Mihail Degtyaryov je u četvrtak kazao da bi se Rusi trebali što više seksati, pa i sa strancima koji su tu došli zbog Svjetskog prvenstva.

"Što više ljubavnih priča koje smo povezali sa Svetskim prvenstvom, više se ljudi iz različitih zemalja zaljubljuju, a što je više djece, to je bolje", rekao je Degtyaryov.

"Mnogo godina kasnije će sva djeca znati da je ljubavna priča njihovih roditelja počela tkom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine", dodao je.

Izjava dolazi nakon sramotnih komentara Tamare Pletnove, koja je šef Odbora ruskog paralemnta.

"Moramo da rodimo našu decu. Ova djeca iz mješovitih brakova oduvijek pate", rekla je Pletneova i izazvala dosta bure u Rusiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi