Ruskinja zna šta joj je najveći adut: Čekam te već dugo vremena...
(Foto: Instagram) Njeni atletski uspjesi su prolazili ispod rada sve dok prije par mjeseci nije objavila vrući video

Ljubova Tkač ponovo "ruši" Instagram

Ruskinja zna šta joj je najveći adut: Čekam te već dugo vremena...

Već odavno je poznata činjenica da ruske sportistkinje često oduzimaju dah svojom ljepotom i izvajanim tijelima, a to dobro zna i Ljubova Tkač, pa svoj izgled koristi kako bi stekla dodatnu popularnost.

Ova ruska atltičarka je postigla nekoliko velikih uspjeha u svom sportu uključujući srebro na Evropskom prvenstvu do 23 godine u "track and fieldu".

Ipak, veliku popularnost je stekla zbog fotografija i snimaka koje redovno stavlja na društvene mreže i zbog kojih je često omiljena tema ruskih tabloida, koji su je proglasili i vlasnicom najljepše stražnjice u atletici.

Ljubova "srušila internet" prije nekoliko mjeseci vrućim videom na kojem pokušava "ugurati" svoju stražnjicu u uske pantalone.

Sada je ponovo obradovala pratioce na društvenim mrežama, objavivši dvije nove fotografije na kojima je u prvom planu njena stražnjica. Očigledno Ljubova zna šta joj je najveći adut.

Uz fotografije je i napisala: "Idite preko onoga što je dozvoljeno. Čekam te ovdje već dugo vremena..."

Nije poznato koga to Ljubova čeka, ali o kome kog da se radi - pravi je sretnik.

Top Komentari

Chupy
Gdje je ovaj svijet otisao u 3pm Jedna glupaca pokazuje dupe, znaci dupe koje ima 7 milijardi ljudi na svijetu. I onda se par miliona divi njenom smrdljivom dupetu, fuck!
14 2
De Niro
Ja papanke
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi