Rustu Recber u kritičnom stanju zbog koronavirusa, a za sve je kriva njegova supruga Isil

Nije poštovala izolaciju

Rustu Recber u kritičnom stanju zbog koronavirusa, a za sve je kriva njegova supruga Isil

E. Čaušević

Prije nekoliko dana potvrđeno je da je legendarni turski golman Rustu Recber pozitivan na koronavirus.

Njegova supruga je potvrdila da se Rustu nalazi u bolnici i da su nalazi nažalost bili pozitivni. On je odjednom dobio nekoliko simptoma koronavirusa nakon čega se njegova supruga odmah obratila ljekarima jer je znala da nešto nije u redu.

Turski mediji jutros pišu da legendarni 46-godišnji golman nije u dobrom stanju, te da se bori za život. Rustu je hitno prebačen u bolnicu prije dva dana, te se njegovo stanje pogoršalo.

"Svi smo u šoku koliko se brzo razvijaju simptomi koronavirusa", rekla je njegova supruga Isil Recber koja se nalazi na velikom udaru javnosti jer je optužena da je upravo ona zarazila svog supruga.

Naime, mediji u Turskoj pišu da se ona nedavno vratila iz Sjedinjenih Američkih Država, te da nije poštovala izolaciju od 14 dana. Ona je odmah otišla u svoj kozmetički salon i pored Rustua ugrozila je još mnoge osobe.

"Zaista me nije briga za ovaj linč protiv mene. Najvažnije je sada da se Rustu oporavi", poručila je supruga legendarnog golmana.

Top Komentari

Jadnimi
A za ostale, koje je zarazila, nije je briga. Odmah je staviti u Novalićev kabinet
2 0
zvjezdan10
Biće je briga kad je Turci spengaju u ćuzu i optuže za pokušaj ubistva višestrukog
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi