Ryan Giggs godinama imao aferu s bratovom suprugom, a on se sada odlučio za osvetu

Briljantna reklama

Ryan Giggs godinama imao aferu s bratovom suprugom, a on se sada odlučio za osvetu

E. Čaušević

Ryan Giggs je cijelu svoju karijeru proveo u dresu Manchester Uniteda i bio je primjer za mlade fudbalere kako se trebaju ponašati kao profesionalci. No, privatni život Giggsa nije nešto čime se ponosi.

Prije nekoliko godina Giggs se našao na stubu srama kada je otkriveno da je imao tajnu aferu sa suprugom njegovog brata Rhodrija. Giggs i Natasha su bili u tajnoj vezi čak osam godina, a na kraju je to sasvim slučajno uspio da otkrije njegov brat.

Ova afera je šokirala englesku javnost, a igrač Manchester Uniteda našao se na udaru javnosti zbog onog što je uradio. Iako se izvinjavao u nekoliko navrata na kraju mu njegov brat nije mogao oprostiti, a čak mu je i otac poručio da ga je stid i da njihov odnos završava na tome.

Rhodri je godinama šutio o svemu tome, no došlo je vrijeme za njegovu osvetu. Naime, on je snimio reklamu za klacionicu Paddy Power u kojoj je itekako "bocnuo" svog brata Ryana. Svaka rečenica se može dvosmisleno protumačiti i sigurno da će se Ryan Giggs naći u svakoj njegovoj riječi.

"Ja sam Rhodri Giggs i želim vam pričati o odanosti. Uvijek sam bio odan u životu, išao u isti pub i navijao za reprezentaciju", govori Rhodri dok se u pozadini vidi insert s poraza selekcije Velsa koju s klupe predvodi njegov brat.

Čak je tu i scena dok Rhodri pije kafu iz šolje na kojoj piše City aludirajući na gradskog rivala Manchester Uniteda. No, na kraju u zadnjoj rečenici je zadao pravi udarac svom bratu Ryanu.

"Ipak, stvar je u tome da vas odanost u životu neće nigdje odvesti. I zato treba da živite za nagrade", rekao je Rhodri na kraju ove reklame o kojoj je pričao i nekoliko dana nakon što se pojavila u javnosti jer su svi shvatili bit iste.

"Ma ova reklama je sjajna i ima šala na moj i Ryanov račun. Nekima će također biti smiješna, a neki će se naljutiti. Ipak, to me ne zanima jer ne možete baš svima udovoljiti. Šalim se s tom pričom jer sam prebolio sve to i krenuo dalje. Dalje je krenuo i on, ali i Natasha. I baš me briga kako će Ryan reagovati na reklamu", izjavio je Rhodri Giggs.

Top Komentari

AmaRam4
00:18 ovo ko da je tekma Wells-BiH
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi