Sačekuša u Oregonu: Upucan brat Damiana Lillarda!

Dvojica napadača ispalila više hitaca u 20-godišnjaka

Sačekuša u Oregonu: Upucan brat Damiana Lillarda!

Prije samo nekoliko dana košarkaš Portland Trail Blazersa Damian Lillard je vjerovatno bio najsretniji čovjek na svijetu jer mu se rodio sin Damian Jr. Međutim, danas su pristigle loše vijest za porodicu Lillard.

Naime, američki mediji su saopštili da je u okrugu Clackmas u Oregonu došlo do pucnjave u kojoj je rašnjen Damianov polubrat Jahrell Lillard.

Kako je su saopštili iz lokalne policije Jahrell je bio meta ciljanog napada vatrenim oružjem, te je više puta upucan od strane dvojice nepoznatih napadača, koji su nakon ispaljenih hitaca napustili mjesto zločina.

Dakle, radilo se o klasičnoj sačekuši na jednom parkinugu, a Jahrell je, iako ranjen, uspio doći do jedne obližnje prodavnice kako bi zatražio pomoć. Nedugo nakon toga se srušio na pod, te je prevezen u bolnicu.

Iz ureda šerifa okruga Clakmas su saopštili da se 20-godišnji Jahrell Lillard trenutno oporavlja nakon operacije koja je trajala čitavu noć. Ipak, više informacija o njegovom stanju nije bilo.

Damian Lillard se trebao vratiti u postavu Portlanda za meč sa Clippersima nakon odsustva zbog rođenja sina, ali će vjerovatno Nurkić i društvo večeras morati bez sjajnog playmakera odmjeriti snage sa ekipom iz Los Angelesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi