Saha: fudbaleri preferiraju prostitutke
Zahia Dahar, maloljetna prostitutka koja je izazvala veliki skandal za francusku fudbalsku reprezentaciju

Anonimnost se plaća

Saha: fudbaleri preferiraju prostitutke

M. Skaka

Bivši fudbaler Manchester Uniteda, sada na posudbi u Tottenhamu, Louis Saha objasnio je zašto fudbaleri radije provode vrijeme sa prostitutkama i eskort damama, nego sa "običnim" djevojkama.

Prema tvrdnjama Louisa Sahe, fudbaler će radije provesti noć sa prostitutkom, nego sa djevojkom koju bi mogao sresti u baru ili upoznati preko prijatelja, a koja bi kasnije mogla potražiti svojih pet minuta slave prodajući svoju priču medijima.

Fudbaleri koji izlaze sa prostitutkama - to su oni odgovorni, tvrdi Saha, dok su izlasci sa "običnim" djevojkama itekako rizičan potez za svakog fudbalera. Negativni publicitet koji izazivaju seks skandali naštetio je mnogim igračima, pa nije ni čudo da sve više fudbalera traži anonimnost kroz staru krilaticu: "čist račun - duga ljubav."

"Budimo iskreni, žene su veliko iskušenje. Za svakog mladog igrača, žena je kao Ahilova peta, njegovo najranjivije mjesto. Za čas te obrade, zavedu, a onda naplate svoju priču kod medija.", rekao je Saha.

Louis Saha trenutno promoviše svoju autobiografiju koja bi mogla biti bestseller. Prema izvještajima medija, saigrači francuskog internacionalca već su tražili kopije prije objavljivanja kako bi se uvjerili da nema previše detalja o njima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.