Saigraču 'ukrao' zaručnicu, varao ju je na svakom ćošku, pa mu se sada sve vraća

Ljubavni jadi Darrena Benta

Saigraču 'ukrao' zaručnicu, varao ju je na svakom ćošku, pa mu se sada sve vraća

E. Škorić

U ranim jutarnjim satima krajem prošle godine je iskusni engleski napadač Darren Bent imao jedno jako neprijatno iskustvo.

Bent, koji baš i nije držao do svog braka, zbig čega je on očito i uništen, žestoko je povrijeđen kada je u šest ujutro stigao ispred kuće, a tamo je vidio automobil ljubavnika njegove 31-godišnje supruge Kirtsy.

Napadaču nije preostalo ništa drugo nego da se provoza po kvartu, sačeka da ljubavnik ode, a onda je krenuo u žustru raspravu sa Kirsty. Stradalo je njegovo skupocjeno odijelo, uništen je zaručnički prsten vrijedan 600.000 funti...

Incident se dogodio krajem prošle godine, a pozvana je i policija. Bivši napadač engleskih klubova kao što su Ipswich, Tottenham, Sunderland, Aston Villa, Fulham, Derby i Burton pušten je nakon razgovora u policijskoj stanici.

Kirsty je ranije optužila Benta da je vara sa drugom ženom i imala je pravo. On je pored Kirsty izlazio sa Paige Harisson (25), koju je dovodio u svoj stan u Birminghamu, a istovremeno je vrijeme provodio i sa Kirsty.

Paige je također bila užasnuta kad je otkrila da je Bent otišao u New York s jednim od svojih prijatelja i također je tamo imao treću ženu.

Prijatelj od Paige je kazao da je saznala kako je, nakon dana provedenog s njom na Valentinovo, otišao na večeru sa svojom ženom Kirsty, a nedugo nakon toga je u New Yorku ljubio frizerku.

"Ali sljedećeg dana vidjela je svoju prijateljicu kako dijeli objave na Instagramu i iz istog hotela u kojem je bio Darren", kazao je izvor blizak jendoj od Bentovih ljubavnica.

Sada je Bent razdvojen i od Kirsty, a zanimljiva je priča kako su njih dvoje počeli da se viđaju krajem 2012. godine. Naime, u oktobru te godine je Kirsty bila pred udajom, no u posljednji je čas pobjegla Liamu Ridgewellu, koji je igrao s Bentom u Aston Villi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi