Proslavom Božića Mohamed Salah ponovo je izazvao lavinu komentara

Fudbaler Liverpoola

Proslavom Božića Mohamed Salah ponovo je izazvao lavinu komentara

Eldar Ganibegović

Mohamed Salah ponovo je na sebe skrenuo pažnju.

Ovaj put, ne igrama na fudbalskom terenu, nego objavom na društvenim mrežama.

Naime, jučer su vjernici katolične vjeroispovijesti proslavili Božić, a sve je popraćeno i tradicionalnim kićenjem i ukrašavanjem božićne jelke.

Kao i prošle godine, Mohamed Salah je proslavio i ovaj Božić, a porodičnu fotografiju objavio je na Instagramu uz čestitku.

Pored pozitivnih odgovora koje je dobio od kolega fudbalera i fanova diljem svijeta, očekivano stiglo je i mnogo negativnih komentara na njegovu objavu.

Poznato je da Salah svaki pogodak proslavlja tako što pada na sedždu, a navijači diljem Egipta i Arabije poručili su mu da to više nema potrebe da radi.

"Ovo od tebe nismo očekivali", "Kako možeš?", "Nemoj više slaviti golove kao do sad", bili su samo neki od negativnih komentara na njegovoj objavi.

Ipak, čini se da se Salah previše i ne obazire na negativne reakcije.

Ove sezone Salah također igra u sjajnoj formi i na 24 utakmica u dresu Redsa postigao je 22 gola uz devet asistencija i trenutno je prvi strijelac i asistent engleskog Premiershipa gdje je njegov Liverpool u borbi za titulu s Manchester Cityjem.

Top Komentari

Staffa
Cim kitis jelku dajes zancaja tom prazniku… A doticni bi trebao zati da onaj ko oponasa jedan narod njemu i pripada Koliko mi je bio drag sada toliko i nije.. on kao musliman bi trebao znati da je to katolicki praznik i da po islamu ne moze cestitati a kamoli slaviti taj praznik ako je toliki vjernik kao sto u medijima pisu!!
14 9
ghast0
Ko je rekao da slavi? I gdje se vidi da slavi?
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi