Salihamidžić ugostio učenike iz Sapne

Salihamidžić ugostio učenike iz Sapne

Edmir Škorić

Učenici osnovne škole "Sapna" iz istoimene opštine posjetili su bivšeg bh. reprezentativca Hasana Salihamidžića u Wolfsburgu.

Osmorici učenika iz pomenute škole ostvario se san, te se isplatilo dugo putovanje u njemački grad Wolfsburg. Tamo su se dječaci prije bundesligaške utakmice Wolfsburg - Augsburg družili s popularnim Bracom.

Nekadašnji nogometaš Bayerna bio je ugodno iznenađen posjetom iz svoje zemlje, te je za svoje goste pripremio i autograme te dresove. Osnovnoškolci su kao suvenir u BiH ponijeli obilježja Wolfsburga te se svaki od njih slikao sa Salihamidžićem, koji je rođen u Jablanici, a igrao za HSV, Bayern, Juventus...

Malonogometna ekipa škole "Sapna" osvojila je treće mjesto na zadnjem održanom EUFOR kupu, čija se završnica odigravala u Sarajevu. U Wolfsburg su išli u pratnji nastavnika Nešaa Huremovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.