Salihović o Seleni: Upoznali smo se preko prijatelja

Nakon "sporne" fotografije

Salihović o Seleni: Upoznali smo se preko prijatelja

Sejad Salihović, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i član njemačkog bundesligaša Hoffenheima, novogodišnje praznike i pauzu između dva dijela prvenstva proveo je putujući.

Zajedno sa svojim nekadašnjim saigačima u redovima berlinske Herthe Patrickom Ebertom i Änisom Ben-Hatirom, Salihović je odmarao u Dubaiju.

Igrom slučaja, reprezentativac naše zemlje tamo je upoznao američku glumicu i pjevačicu Selenu Gomez, a mnogo prašine podigla je njihova zajednička slika koja se pojavila na društvenim mrežama.

Brzo je krenula priča po američkim tabloidima kako je Selena jahala kamilu zajedno sa "nepoznatim zgodnim muškarcem". Krenule su špekulacije o navodnoj vezi, ali je Zmaj sve to demantovao.

"Upoznali smo se preko prijatelja. Zajedno smo učestvovali na safariju i ništa više od toga", rekao je Sejad Salihović u svojoj izjavi za Bild.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.