Pokazala je ono "nešto": Svi osuđuju Nusreta, ali Rihanna je sa trofejem uradila sramotniju stvar

Poznata pjevačica sa Barbadosa

Pokazala je ono "nešto": Svi osuđuju Nusreta, ali Rihanna je sa trofejem uradila sramotniju stvar

Admin Čaušević
Teme:

Turski kuhar Nusreg Gokce, poznat kao Salt Bae se posljednjih dana nalazi na žestokoj paljbi i često je meta ismijavanja zbog njegovog ponašanja tokom dodjele pehara trofeja Svjetskog prvaka. 

Nusret je prekršio FIFA-ina pravila svojim ponašanje, dok je i brojnim argentinskim fudbalerima bilo neugodno koji su prekidali svoje slavlje kako bi se fotografisali sa turskih kuharom.

Prema FIFA-i, "FIFA-in trofej Svjetskog kupa može dotaknuti i držati samo odabrana grupa ljudi, koja uključuje bivše pobjednike Svjetskog prvenstva i šefove država."

Svi oni koji dobiju dozvolu da nose trofej to moraju raditi sa rukavicama na ruci kao što je to slučaj prilikom transportovanja najprestižnijeg pehera u svijetu fudbala.

I dok svi osuđuju Salta Baea zbog njegovog ponašanja poznata američka pjevačica Rihanna je 2014. godine napravila i goru stvar.

Oglasi

Rihanna je tokom finala Argentina - Njemačka igranog na Marakani u jednom trenutku zavratila majicu i pokazala svoje grude. Fotografiju pogledajte ovdje.

Popularna pjevačica je navijala za Njemačku, a nakon što je Elf slavio sa 1:0 uslijedio je ludi dernek sa Rihanom u glavnoj ulozi.

Ona je držala trofej u rukama dok je njemačke zvijezde poput Lucasa Podolskog i Bastiana Schweinsterigera ljube u obraze.

U međuvremenu Rihanna je izgubila interes za fudbalu te se maksimalno posvetila porodici. Ove godine je postala i majka, a prije nekoliko dana je po prvi put u javnosti pokazala svog sina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi