Sam Smalling: Od "najboljih grudi Britanije" do seksi veganske kuharice
Foto: Instagram

I kapiten Uniteda se "navukao" na njenu hranu

Sam Smalling: Od "najboljih grudi Britanije" do seksi veganske kuharice

O. Lekić

Supruga defanzivca Manchester Uniteda Chrisa Smallinga više ne izaziva pažnju svojih pratilaca na društvenim mrežama samo izazovnim fotografijama, već i svakodnevnim zdravim receptima.

Sam Smalling (32) već godinama mami uzdahe na Otoku. Atraktivna plavuša je dugo vremena bila čest gost rubrike "Page 3" britanskog The Suna koja je posvećena golišavim fotografijama bujnih ljepotica, a njen angažman na Page 3 joj je donio i laskavu titulu "najbolje grudi Britanije".

Njeni pratioci na društvenim mrežama i dan danas željno iščekuju svaku njenu novu izazovnu fotografiju, ali stvari su se počele i mijenjati. Sam se odlučila posvetiti zdravom načinu života, a hobi je pronašla u kuhanju i to veganskih jela - a recepti i slike pripravljenih jela koje postavlja na Instagramu donose joj gotovo isti broj "lajkova" kao i izazovne fotografije.

Navodno Chris Smalling, kapiten Uniteda, itekako podržava Sam u njenom novom hobiju, a vjeruje se da se i on okrenuo veganskoj ishrani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi