Samantha kaznila Martiala zbog prevare

Martial povrijedio zanosnu Samanthu

Samantha kaznila Martiala zbog prevare

Endin Čaušević

Engleski mediji objavili su danas informaciju da je Anthony Martial u velikim ljubavnim problemima.

Naime, napadača Manchester Uniteda prije nekoliko danas ostavila je supruga Samantha. Kako pišu engleski mediji, razlog njihovog razvoda je taj što je Matial prije nekoliko sedmica prevario svoju suprugu sa zvijezdom X Faktora, Emily Wademan.

Samantha je odlučila da više neće pratiti njegove objave na Instagramu, a isto je uradio i Martial. Također, on je obrisao sve fotografije svoje supruge sa svog profila.

Martiala danas očekuje derbi utakmica protiv Tottenhama, a s tribina više neće imati podršku svoje supruge koja je bila redovna na svim utakmicama Crvenih đavola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi