Samo Ronaldo ima čast da mu ona spremi ručak: Kakva haljina, kakav dekolte...

Ručak iz snova

Samo Ronaldo ima čast da mu ona spremi ručak: Kakva haljina, kakav dekolte...

Cristiano Ronaldo je jedan od najvećih sretnika na svijetu, to je sasvim jasno. 

Najpopularniji je fudbaler, ima najviše novca među fudbalerima, ali i jednu od najljepših žena svijeta pored sebe.

Njegova zaručnica Georgina Rodriguez priredila mu je prije dva dana veliko zadovoljstvo. Na njegovoj privatnoj jahti napravila je ručak samo za njega i nju, pa je sve zabilježeno fotografijom i objavljeno na Instagramu.

Da stvar po Ronalda bude još bolja, Georgina se na ručku pojavila u zanosnom dekolteu. Da je bilo ko drugi bio na Ronaldovom mjestu, sigurno ne bi mnogo pažnje posvetio ručku pored ovakve Georgine, ali on je već navikao na sve to.

Inače, atraktivna Španjolka ovih dana i dan i noć boravi na jahti pa svakodnevno izbacuje nove fotografije s iste na Instagram. U nastavku možete pogledati najnovije...

Top Komentari

miki30
Haj kad ste već ostavili prostora za komentarisati, gotivna guza, uletio bi u nju ko u kredit.
6 1
Ivica_Osim8
Kako bih joj guzu nasamaro
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi