Samo u Južnoj Americi: Igrači nasrnuli na vlastite navijače
Foto: Screenshot

Fudbaleri poražene ekipe se odlučili na fizički obračun

Samo u Južnoj Americi: Igrači nasrnuli na vlastite navijače

Iz Argentine stižu nevjerovatni kadrovi sukoba fudbalera i navijača, tačnije fizičkog napada igrača tamošenjeg kluba na simpatizere istog.

Nakon što je Independiente de Neuquen izgubio utakmicu protvi regionalnog rivala Cipolettija (3:0), fudbaleri ove ekipe su odlučili napasti navijače, a prednjačio je napadač Manuel Berra.

Dio incidenta je zabilježen i kamerom, a na snimku se može vidjeti kako Berra udara šakom jednog navijača prije nego što ga je drugi fudbaler Independienta udario nogom.

Iako se ovaj navijač nalažio iza žičane ograde, Berra ga je uspio udariti, a na snimku se čini i da je navijač zadobio povredu usne.

Prije nego što je napadnut, pomenuti navijač se svađao sa igračima Independientea, a fudbaler koji ga je udario nogom, Federico Cataldi, je morao biti izveden sa stadiona u pratnji policije jer je prijetio da će nastaviti fizički obračun simpatizerom svoje ekipe.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi