Šampion se razbacuje novcem: Ma, kakav trening, bitno da je nova zvijer tu

Ruiz uživa u bogatstvu

Šampion se razbacuje novcem: Ma, kakav trening, bitno da je nova zvijer tu

Midhat Šljivak

Andy Ruiz JR jednostavno uživa u novcu kojeg je dobio za šokantnu pobjedu nad Anthonyjem Joshuom.

Pobjeda nad britanskim bokserom donijela mu je prvi veliki iznos u karijeri (sedam miliona dolara), ali i četiri pojasa prvaka svijeta u teškoj kategoriji.

Dok čeka revanš zakazan za 7. decembar u Saudijskoj Arabiji, Ruiz maksimalno uživa u novcu, a kako zna da će za revanš dobiti mnogo veću cifru od prethodne, odlučio je da se počasti skupocjenim automobilom.

Kupio je pravu zvijer. Lamborghini Urus vrijedan 200.000 dolara je sada u njegovom vlasništvu, a nakon što je 'pazario' novi automobil, pohvalio se na Instagramu.

"Yeah, upravo sam kupio ovaj Lambo kombi, mislim SUV. Prokletstvo, stalno pogriješim", rekao je Ruiz.

Prethodno je Ruiz milione potrošio na skupocjenog Rolls Roycea, te na kuću u Kaliforniji, kao i poprilično mnogo nakita, te je gotovo kompletan iznos od borbe već potrošio.

Ipak, uskoro dolazi nova borba i novi milioni, a vidjet ćemo kako će se nositi sa njima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi