San Marino ismijava Ronalda: Mi smo zabili, a ti?

Portugalac bez gola u septembru

San Marino ismijava Ronalda: Mi smo zabili, a ti?

Reprezentacija San Marina u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo poražena je od Litve rezultatom 2:1.

Ono što je posebno interesantno, jeste da su gosti svoj jedini pogodak na utakmici proslavili kao osvajanje Lige prvaka. Za prvi gostujući gol u posljednjih 14 godina pobrinuo se Vitaioli u 55. minuti. 

Službeni profil ove nogometne državice na Apeninskom poluotoku odlučio je malo provocirati Cristiana Ronalda i njegov golgeterski učinak u mjesecu septembru. Portugalac je u pet utakmicu u augustu i septembru za Real Madrid i reprezentaciju ostao na učinku od nula golova i ovom trenutku uspješniji je i jedan San Marino. 

San Marino je zabio. Ronaldo? On još nije...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.