Sanchez nikako da pronađe pravu formu, ali je zato našao (pravu) djevojku

Čileanac se zaljubio?

Sanchez nikako da pronađe pravu formu, ali je zato našao (pravu) djevojku

Edmir Škorić

Ole Gunnar Solskjaer planira da uvede duple treninge za Alexisa Sancheza kako bi se Čileanac poboljšao, ali njemu je sada to sve manje važno.

Tridesetogodišnjak je ulovljen kako čeka na voz iz Wimslowa do Londona zajedno sa svojom novom djevojkom.

Sanchez i djevojka strpljivo su čekali voz, ali dočekali su ga tek sat kasnije. Alexis je daleko od prave forme, a Solskjaer je spreman da mu kroz 'brutalne' treninge pomogne da se što bolje spremi za nedjeljni duel s Chelseajem u Premier ligi.

Zbog nastupa za Copa Americi, Alexis se vratio kasnije treninzima u odnosu na većinu igrača Uniteda, ali trebao bi biti spreman do okršaja sa Plavcima na startu nove sezone.

U svom tom vrtlogu, bivšeg igrača Arsenala snašla je i novčana kazna zbog ilegalnog parkiranja svog Bentleya od 160.000 funti.

No, dobro, preživjet će sve to nekako uz svoju novu dragu...

Podsjećamo, United dočekuje Chelsea u nedjelju, pa 19. augusta gostuje Wolvesu, 24. dočekuje Crystal Palace, 31. ide Southamptonu, a onda pauza do 14. septembra i duela s Leicesterom na Old Traffordu.

Top Komentari

edo_edo91
Da nisi napisao da njegov Bentley vrijedi 160 000 funti prica nema imala nikakav smisao....
8 0
bistrik87
napokon "normalna" djevojka
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi