Sandra Perković pokazala nikad bujniji dekolte, pale hiljade lajkova

Na dodjeli atletskih nagrada

Sandra Perković pokazala nikad bujniji dekolte, pale hiljade lajkova

O. Lekić

Sandra Perković se kroz karijeru nabacala diska u najveće daljine, pa je i red i da malo odmori od silnih treninga.

Otkako je liniju dovela u red najbolja hrvatska atletičarka ne libi se na društvene mreže objavljivati fotografije koje u prvi plan ističu njezine atraktivnu liniju, ali i atribute, što vojska njezinih fanova svakako zna cijeniti. Brojka "sljedbenika" na društvenim mrežama samo raste.

Uz sportsku odjeću, jednako mjesta u njezinom ormaru zauzimaju haljine i štikle koje kada obuče izgleda uistinu kao 'milion dolara'. Pažnju javnosti Sandra je sada plijenila na IAAF svečanosti, na kojoj je svjetska atletska federacija izabrala najbolje za ovu godinu, a na fotografiji na kojoj je pozirala s prijateljicom Ivom Čuljak dominirao je njezin dekolte.

Pratitelji je nisu prestajali obasipati komplimentima u komentarima, a fotografija je zaradila hiljade lajkova...

Promo

Top Komentari

Sanska_Prangija
Jes gadna
10 26

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi