Nevjerovatna transformacija Sandre Perković: Fotografijom na Instagramu zaludila muški dio publike

Izgleda fenomenalno

Nevjerovatna transformacija Sandre Perković: Fotografijom na Instagramu zaludila muški dio publike

Endin Čaušević

Hrvatska atletičaka Sandra Perković našla se u centru pažnje nakon nove objave na Instagramu.

Sandra je prije dvije godine odlučila da se maksimalno posveti svom fizičkom izgledu i priznala je da joj počinje smetati činjenica da ima višak kilograma, a svoju liniju dovela je skoro do savršenstva.

Hrvatska atletičarka jučer je objavila novu fotografiju na Instagramu koja je zaludila muški dio publike.

Sandra se za subotnji izlazak odlučila za kratku crnu haljinu, a mnogi su oduševljeni njenom nevjerovatnom linijom i činjenicom da je za kratko vrijeme napravila nevjerovatnu transformaciju što se tiče izgleda.

Neki od njenih fanova u komentarima su poručili da jednostavno izgleda neprepoznatljivo u odnosu na prije nekoliko godina, te da jednostavno blista u svom novom izdanju.

Oglasi

Iako je sve manje gledamo na sportskim takmičenjima i u sportskim izdanjima mora se priznati da Sandra izgleda zaista fenomenalno.

"Volim se urediti jer dosta vremena provodim u trenirkama i u tenisicama i da budem iskrena i u blatu i kiši i vodi i znoju. Onda to neko vrijeme kad postajem dama, kad dođem kući, kad se otuširam, kad imam neko događanje ili odlazak s prijateljicama, volim se urediti jer volim lijepo izgledati, a onda kad još dobijem komplimente, nema bolje", rekla je Sandra nedavno na IN Magazin.

Ona je u vezi već skoro deset godina sa svojim trenerom Edisom Elkasevićem, te je priznala da već ima neke planove o vjenčanju i da o tome sve češće razmišljaju.

"Još sam uvijek staromodna, želim da se mene zaprosi, da to bude poseban trenutak, ne mora biti na stadionima, ne mora biti ništa vezano za sport, nego nešto nas dvoje, tako da to njemu prepuštam. Jedino što sam mu rekla, jedini uvjet je bio ne u 2021. jer ovu godinu želim izbrisati iz svoje karijere, iz života. Od 1.1.2022. pa do 1.1.2072. radi što god hoćeš, ali da je odabranik moga srca, je i da bih željela provest život s njim, željela bih. Mislim da onu energiju koju nas dvoje imamo i koliko smo zajedno, da sad taj prsten će doći, neće doći, ali doći će vjerojatno nekada, ali čemu žurba, tu smo i zajedno smo", dodala je Sandra.

Top Komentari

user1597698961
Realno cura je izgledala vrhunski uvijek,,i dok se takmicila imala je nestvarno tijelo ,istrenirano,jako,top za izgled,a i visoka cura ..sve u svemu bomba ?
6 0
user1636219156
Samo facu da operiše i biće dobra
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi