Bio je veliki talenat, sada je za optužničkom klupom: "Nosila je suknju i usku odjeću"

Tek ulazi u najbolje fudbalske godine

Bio je veliki talenat, sada je za optužničkom klupom: "Nosila je suknju i usku odjeću"

Admin Čaušević

Prije nekoliko dana počelo je suđenje nekada velikom talentu španskog fudbala.

Santi Mina (26) je optužen da je 2017. godina izvršio seksualni napad. Zajedno s igračem Celte je optužen i David Goldar, sadašnji član Ibize.

Mina i žrtva su svjedočili u ponedjeljak kada je suđenje bilo zatvoreno za javnost. U srijedu su su počeli iznositi dokazi, a sve je trajalo otprilike dva dasta.

Prema riječima nekih svjedoka do seksualnog akta je došlo u kombiju kada je žrtva s Doledarom imala dobrovoljni odnos, a dok ju je Mina zlostavljao.

S druge strane Minini branitelji su sve opisali kao "sporazumne odnose", ali su određena vještaćenja pokazal da žrtva i dalje pokazuje anksioznost i depresiju kad se prisjeti nemilih događaja.

I detektiv koji je vodio slučaj je kazao da je djevojka nosila suknju i usku odjeću te da je i konzumirala alkohol.

Javni tužitelji za Minu traže 10 godina zatvora te zabranu prilaska na 500 metara u periodu od 10 godina. Suđenje će nastaviti u narednim danima nakon čega se očekuje konačna presuda.

Mina je karijeru počeo u Celti, prije sedam godina ostvario je veliki transfer u Valenciju, a u Vigo se vratio prije tri sezone. Prošao je i sve omladinske selekcije Španije.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Dala kurawa i sad trazi keš
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi