Otkriveno ko je ljepotica na tribinama Banja Ilidže

Okružena golmanima

Otkriveno ko je ljepotica na tribinama Banja Ilidže

E. Škorić

Tuzlanski derbi između Tuzla Cityja i Slobode odigran je jučer u Gradačacu, a završen je nepopularnim rezultatom 0:0.

Očekivale se puno u okršaju gradskih rivala, ali viđeno je jako malo. Skoro bez uzbuđenja, a možemo alibi tražiti i u nepodnošljivim vrućinama.

Tuzla City već u srijedu očekuje zaostala utakmica 1. kola protiv FK Sarajevo, dok Sloboda za vikend dočekuje FK Borac.

Osim samih aktera utakmice u Gradačcu, teško je bilo i navijačima na tribinama, koji nisu mogli da pronađu hlad i bili su konstantno izloženi velikom suncu, a kamere TV kuće koja je radila prijenos su u jednom momentu "ulovile" simpatičan par, koji nam je svima privukao pažnju.

Riječ je o Nikoli Periću, golmanu Radničkog iz Sremske Mitrovice, koji je dugi niz godina branio u Srbiji za razne klubove, a nekoliko mjeseci boravio i u Brazilu.

Oglasi

Pored njega je sjedila njegova djevojka, prava ljepotica, Sara Erić. Ona je sestra Filipa Erića, golmana Slobode, u koju je došao iz Željezničara ovog ljeta nakon što mu nije produžen ugovor.

Erić je sačuvao mrežu protiv Tuzle Cityja i imao je neke jako dobre intervencije. Ovaj 27-godišnji čuvar mreže je također branio u nekoliko srbijanskih timova, a u BiH je još bio golman zvorničke Drine i Zvijezde 09.

Sara je tako okružena golmanima i, sudeći prema fotografijama koje se mogu pronaći na Instagramu, ima ogromnu ljubav i prema svom bratu Filipu i izabraniku Nikoli, s kojim provodi mnogo vremena.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSR69rnt0uU/[/instagram]

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CaAADX2N5oz/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfEbAqbtgU2/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CaVHyiKN0bN/[/instagram]

Oglasi