Poznati pjevač opčinjen je teretanom: Isklesan je do savršenstva i može rame uz rame s bilo kim
Poznati pjevač voli se pohvaliti svojim isklesanim tijelom i definitivno uživa u teretani (Foto: Instagram)

Nevjerovatan je

Poznati pjevač opčinjen je teretanom: Isklesan je do savršenstva i može rame uz rame s bilo kim

Midhat Šljivak

Profesionalni sportisti imaju žestoku konkurenciju od drugih poznatih osoba kada je riječ o izgledu. Mnogi imaju brojne uzore u sportistima, vole bodybuilding, a takav primjer je poznati pjevač Saša Kovačević (37).

Poznati srbijanski pjevač Saša Kovačević (37) opčinjen je teretanom. Ovaj 37-godišnjak žestoko trenira svaki dan i to se itekako vidi na njegovom tijelu.

Kovačević je isklesan do savršenstva. Mnogo je sportista koji ne mogu u istu rečenicu s njim kada je u pitanju isklesanost tijela i to je jasno vidljivo na fotografijama koje često objavljuje na društvenim mrežama.

Saša o svom tijelu itekako vodi brigu. Bira šta jede, vodi računa i o najmanjim sitnicama, a teretana je nešto što je svakodnevno i neizbježno u njegovom životu. Trenutno bez ikakvih problema može na takmičenje u bodybuildingu.

Bodybuilderski izgled tijela poznatog pjevača kojim je šokirao sve

Komentari na njegove fotografije su zaista čudesni. Mnogi ne vjeruju da jedan pjevač tako izgleda, a ima i savjeta da je pretjerao u svemu i da je previše mišića na njegovom tijelu. Očigledno ima onih koji su zavidni ili im se ne sviđa previše mišića.

Oglasi

Popularni pjevač je u intervjuima isticao kako itekako brine o svom izgledu. Ne prepušta ništa slučaju i vodi poprilično uredan život.

"Pobornik sam zdravog života. Na fotografijama se vjerovatno vidi kakav život vodim. Trudim se da spavam dovoljno i na vrijeme, da se zdravo hranim i da stalno vježbam", rekao je Kovačević.

Ovaj čovjek zaista je nešto posebno. Pjevači uglavnom važe za kafanske momke koji često pretjeraju u alkoholu i vode poprilično zapušten život.

Saša Kovačević ne izlazi iz teretane i to se jasno vidi

Suprotnih primjera srećom ima dosta. Kovačević je najsvjetliji primjer i mnogi sportisti mu definitivno nisu ni do koljena kada je u pitanju fizički izgled.

Može mu se samo čestitati što je uspio isklesati tijelo na ovakav način. Definitivno je oduševio mnoge, pa čak i one ljude koji nisu pobornici njegove muzike, ali sada će ga definitivno početi pratiti.

Sve što je potrebno za ovakvo tijelo su svakodnevni treninzi, pravilna ishrana i vrlo lako i vi možete doći barem do sličnog izgleda kao popularni muzičar.

Oglasi