Sastav Juvea na FIFA-i je strašan: Ronaldo dominira, obradovat će vas ocjena Pjanića

Zna se koji tim će većina koristiti

Sastav Juvea na FIFA-i je strašan: Ronaldo dominira, obradovat će vas ocjena Pjanića

Izdavanje nove verzije FIFA-e se bliži, a već se zna koju će ekipu ljubitelji pomenute simulacije najčešće koristiti.

Naravno, radi se o Juventusu, a glavni razlog je portugalski napadač Cristiano Ronaldo. Ronaldo je ovog ljeta stigao u Juve iz Real Madrida, a Stara dama je zbog njega stekla veću popularnost na svim nivoima, pa tako i na FIFA-i.

Ipak, Ronaldo nije jedini s kojim će biti merak igrati na novoj verziji kada je u pitanju Juventus, jer se radi o timu koji u svojim redovima ima mnogo sjajno ocjenjenih igrača.

Portugalac će na najnovijoj verziji imati ocjenu 94, a iza njega su Chiellini i Dyabala sa ocjenama 89. Dalje slijede Alex Sandro, Douglas Costa, Leonardo Bunucci i Miralem Pjanić sa ocjenama 86.

Dakle, bh. reprezentativac će imati nešto bolju ocjenu ove godine obzirom da je prošle ona bila 85, a to ga čini najbolje ocjenjenim vezistom Juventusa.

Svakako da će zbog te činjenice brojni ljubitelji FIFA-e u Bosni i Hercegovini također birati Juventus kao klub s kojim će igrati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Keno
Trebala je biti 88, kad onaj dybala ima 89 a frajer nista nije napravio prosle sezone
8 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi