Pijani šampion nije znao šta radi na rođendanu svoje kćeri, nju će ta mrlja pratiti dok je živa

Sramota Saula Alvareza

Pijani šampion nije znao šta radi na rođendanu svoje kćeri, nju će ta mrlja pratiti dok je živa

Edmir Škorić

Najbolji bokser svijeta Saul "Canelo" Alvarez bio je "zvijezda večeri" na rođendanu svoje kćerke, ali je sve upropastio svojim nedoličnim ponašanjem jer je bio pijan.

Trenutni kralj super srednje kategorije se dobro potrudio da uništi rođendan svoje kćerke Emily Cinnamon, kojoj ostaje ružna uspomena do kraja života na tu noćada je napunila 15. Sve je bilo spektakularno, veliki broj gostiju, bend koji je svirao, hrane i pića na pretek, ali...

Prema pisanju Marce, Meksikanac je sa svog ranča u Guadalajari, gdje se održavala zabava, odlučio otjerati članove Grupe Firme. Riječ je o vrlo popularnom bendu, ne samo u Meksiku već i u Alvarezovoj porodici, budući da mu je jedan od članova Eduin Caz blizak prijatelj.

To, međutim, nije spriječilo "Canela" da ga potjera s njegovog ranča. Također je vikao na ostale goste da su paraziti. Uz to se stigao posvađati s Carin Leom, još jednom poznatom meksičkom nuzičarkom koja, kako prenosi Marca, izbjegava nastupe na privatnim događajima, ali je za Alvareza i njegovu kćer napravila iznimku i odlučila doći da pjeva, no bolje da nije.

"Izašao je na pozornicu i na koncertu Grupo Firme ponašao se kao da su karaoke. Bio je potpuno pijan", kaže influencerica Chamonic, koju prenosi Marca, o ponašanju Alvareza.

Chamonic kaže da ima snimku boksera na kojoj se moglo vidjeti kako izbacuje rođendanske goste sa zabave njegove kćeri. Njih još nije objavila, no na internetu se već može pronaći još jedan video s te noći na kojem "Canelo" zapravo ne izgleda trijezno.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/LazyLeftyOG/status/1582524700210577409[/twitter]

Chamonic otkriva da je već sam ulazak na ranč bio vrlo neugodan te večeri. Moralo se čekati više od tri sata u redu da se uđe unutra, gdje je nedostajalo mjesta. Možda je zato "Canelo" odlučio malo prorijediti zabavu, ali to nikako ne objašnjava i ne opravdava njegove postupke. Tim više što je sve više snimaka koji potvrđuju njegovo nedolično ponašanje.

Alvarez je osvojio mnoga svjetska prvenstva. I to u četiri teške kategorije. 17. septembra pobijedio je jednoglasno na bodove Genadija Golovkina. Ovo im je bila treća borba. Meksikanac je odbranio pojaseve u superprosječnoj kategoriji, no sada se puno priča o njegovom revanšu s poluteškašem Dmitrijem Bivolom.

U maju ove godine Rus je pobijedio Alvareza na bodove i odbranio pojas WBC federacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi