Schicku je sve oprošteno: Njegova sestra zaludila navijače Rome!

Izazovna fotografija na Instagramu

Schicku je sve oprošteno: Njegova sestra zaludila navijače Rome!

Endin Čaušević

Mladi češki napadač Patrick Schick nalazi se na meti navijača Rome nakon što je propustio veliku šansu da svojoj ekipi donese bod u derbiju protiv Juventusa.

Roma je poražena u Torinu sa 1:0, a Schick je u posljednjim sekundama imao zicer da poravna na 1:1, ali nije uspio da zatrese mrežu Stare dame. Zbog toga se češki napadač našao na meti navijača Vučice koji su ga prozivali na društvenim mrežama.

No, čini se da je to sve zaboravljeno jednom fotografijom. Naime, njegova sestra Kristyna objavila je izazovnu fotografiju na Instagramu, a navijači Rome zasuli su je raznoraznim komentarima.

"Nismo znali da je njegova sestra ovako zgodna i lijepa. Hvala ti što si nas počastila ovakvom fotografijom. Tvom bratu je sada sve oprošteno i zaboravljamo onaj promašaj protiv Juventusa", napisao je u komentaru jedan od navijača Rome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi