Schweinsteiger: Morat ću ženu čuvati od Trumpa
Foto: EPA

Nijemac se našalio

Schweinsteiger: Morat ću ženu čuvati od Trumpa

O. Lekić

Dolazak Bastiana Schweinsteigera i Ane Ivanović u Sjedinjene Američke Države je izazvao veliku pažnju u tamošnjoj javnosti. 

Između Bastiana i Ane ljubav cvjeta i jasno se vidi da im je mnogo lijepo zajedno, međutim Amerikanci nisu propustili priliku da Nijemca podsjete na izjavu koju je u prošlosti dao predsjednik te zemlje Donald Trump. 

Trump je ranije kazao da je po njemu Ana Ivanović najljepša sportašica na svijetu i da ga je očarala kada su se jedne prilike upoznali, a tu izjavu, koja se i danas prepričava, je konačno prokomentarisao i Schweinsteiger. 

"Čuo sam da je to Trump izjavio za Anu. Šta da kažem? Morat ću da pričuvam ženu, biću na oprezu. Šalu na stranu, to je baš moćna izjava i ja s time mogu samo da se složim", rekao je Schweinsteiger. 

Bastian i Ana inače u Chicagu uživaju. Za iznajmljivanje stana od 230 kvadrata u hotelu Waldorf Astoria izdvajaju mjesečno čak 30.000 eura. 

"Iz dana u dan se sve više u Chicagu osjećam kao kod kuće. Imamo divan dom, odmah iza ugla je ogromno jezero. Mnogo veće od onog koje imam u Njemačkoj", kazao je Schweinsteiger koji trenutno nastupa za Chicago Fire.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi