Urugvajac šokirao javnost tetovažom na potiljku: "Kažu da izgledam kao Hitman i to mi se sviđa"

Sve zbog koronavirusa

Urugvajac šokirao javnost tetovažom na potiljku: "Kažu da izgledam kao Hitman i to mi se sviđa"

Endin Čaušević

Urugvajski golman Sebastian Sosa našao se u centru pažnje zbog svoje tetovaže.

Ovaj 34-golman trenutno igra za Independiente gdje je na posudbi iz meksičkog Mazatiana. Svojevremeno branio je i za Bocu Juniors, ali većinu karijere proveo je u Meksiku.

Sosa se našao u centru pažnje javnosti kada je pokazao svoju novu tetovažu kojom je mnoge ostavio bez teksta.

Naime, on je odlučio da istetovira lava na potiljku svoje glave i poručio je da je sve počelo kada se zarazio koronavirusom.

"U julu sam otkrio da sam zaražen i počeli su problemi s kosom. Doktori su rekli da je to posljedica od korone i odlučio sam da se obrijem na nulu. Kasnije mi je sinula ideja da se istetoviram i to sam uradio. Uvijek sam volio lavove i zato sam se odlučio na ovu tetovažu", kaže Sosa i dodaje.

"Mogu vam reći da se ljudima ovo baš sviđa. Mnogi mi kažu da sada izgledam kao Hitman i to mi ne smeta jer mi se taj lik baš sviđa".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CEuVcYYA4nP/[/instagram]

Top Komentari

user1583752673
Izgledas ko debil i to zesci!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi