Seferović s BMW-om izazvao saobraćajku, ostao i bez vozačke

Mladi švicarski reprezentativac bh. korijena

Seferović s BMW-om izazvao saobraćajku, ostao i bez vozačke

E. Škorić

U ranim jutarnjim satima ponedjeljka dogodila se nesreća u Firenci, a u kojoj je učestvovao mladi Haris Seferović.

Švicarski mladi reprezentativac bh. korijena sa svojim automobilom marke BMW X6 sudario se sa drugim automobilom, marke Citroen, u kojem su se nalazila četvorica državljanina Albanije.

 

Navodno, prema izvještajima iz Italije, Švicarac je ignorisao znak stop, a bio je negativan na alkohol testu, pa će platiti samo 400 eura kazne. Otežalo mu je kada su policajci uvidjeli da njegova vozačka dozvola nije prevedena sa švicarskog na italijanski jezik, pa je ostao i bez iste.

 

Danas je sastanak u Fiorentini i bit će odlučeno hoće li stručni štab Viola kazniti igrača, posebno zbog vremena u kojem se dogodilo nesreća, odnosno četiri sata ujutro u ponedjeljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.