Sejad Salihović i saigrači u humanoj misiji

Pokloni za siromašnu djecu

Sejad Salihović i saigrači u humanoj misiji

E. Škorić

Bliži se kraj godine i pred nama su praznični dani, a HSV-ovi nogometaši odlučili su se uključiti u akciju pomaganja siromašnoj djeci.

HSV je organizovao druženje na kojem su se pojavili svi članovi kluba i cilj je bio da se prikupe pokoni za siromašne i one kojima je to potrebno.

Uz to, ovo je bila jedinstvena prilika za dodatno približavanje navijača sa igračima, pa su prvotimci njemačkog tima potpisivali autograme.

Oko 1000 navijača prisustvovalo je ovom događaju koji se održavao u VIP sobi na stadionu u Hamburgu. I naš Sejad Salihović je dijelio poklone, a sada se u HSV-u svi zajedno nadaju da će klub uspjeti da se spasi ispadanja, jer sada ima tek 14 bodova i 15. je na bundesligaškoj tabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi